01 will not go into gear while motor is running. - IMBOC
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-10-2020, 06:52 PM Thread Starter

Monster BullittHead
 
FASTBULLITT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Washington
Bullitt Color: Dark Highland Green
Bullitt Serialized Number: 1048
Posts: 1,730
Garage
01 will not go into gear while motor is running.

My 01 will not go into gear while motor is running. I visually checked clutch cable (transmission to firewall, it's connected, not broke, but doesn't feel normal when I press down on it to engage clutch. This is the second clutch with about 100k miles on it. Original clutch cable.

Thoughts, suggestions?
FASTBULLITT is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the IMBOC forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome