Mustang Bullitt Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
380 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I took some new pictures today after fixing my camera today
 

·
Registered
Joined
·
380 Posts
Discussion Starter · #2 ·
I guess its back to drawing board I still cant send picks anywhere
 

·
Registered
Joined
·
2,092 Posts
Tell us the problem

bullitt3975 said:
I guess its back to drawing board I still cant send picks anywhere
Describe the problem. There are many folks on this site that can help.
 

·
Registered
Joined
·
380 Posts
Discussion Starter · #4 ·
The pics act like they are loading but as you can see there is nothing there
any advice would be great. I am not what you would call computer savy

Chris Billitt 3975
 

·
Premium Member
Joined
·
1,458 Posts
upload them to a site like photobucket or webshots, then place the direct link between the
tags
 

·
Registered
Joined
·
2,092 Posts
Another thing to consider is reducing the size of the pic before trying to upload it. If your pic is loaded into iphoto on a Mac, I can tell you exactly what to do.
 

·
Registered
Joined
·
576 Posts
bullitt3975 said:
I took some new pictures today after fixing my camera today
I wouldn't worry so much. I take pretty good pic's and I don't know how to to upload them on this site. Heck, Gail had to upload all of my pic's for the calendar, so go easy on yourself...

Martin
 

·
Registered
Joined
·
380 Posts
Discussion Starter · #9 ·
I Still cant load pics I resized them still does not work. what is sad is i have some great pics that nobody can see . it Wont load to any pic sight I can send them in e-mail. but thats it . When i am in the upload screen there is no way for my pics to load you click to upload nothing happens . Anyone have an idea what the problem is
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top