Mustang Bullitt Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
278 Posts
Discussion Starter #1
As explained in title, Had the car up on stands changing the front O2 sensors.
also change out a a split hose running to the evap purge valve in the passenger side fender well.
drop the car down go to turn the key and nothing, not even a click.... Also most like i didn't push in the clutch..
But rolling down the driveway i can pop the clutch and it starts and runs fine.
I tried swapping the relays under the hood, tried hitting the starter. still nothing.
I was already tired and had no patience to try anything else.
So after push starting it. I went to drop off at a friends shop, got to the shop let it idle while i went in to talk.
When I came back out to move it into the shop. The odometer had all dashes. but was running fine. I parked the car shut it off and turned the key back on, still no start but the odometer was reading normal again.
WHAT THE HELL IS Wrong..... Could it Be a CCRM?
I just found out that it was in the fender where i was at when i changed the purge valve hose.
But i didn't have to mess or move any wires while there.

Side note: What is the best way to add a Starter Button to bypass the key.
With out running a wire straight to the starter.
So i don't have to push start it.
Thanks for the help
 

·
Premium Member
Joined
·
2,814 Posts
Start with the basics. Make sure your battery connections are good and the battery is fully charged. Check your cable from battery to starter, and make sure the wire to the ignition switch is connected to the starter. Then, you can jump the clutch switch to test it. After that, starter might be suspect?
 

·
Registered
Joined
·
278 Posts
Discussion Starter #3
Start with the basics. Make sure your battery connections are good and the battery is fully charged. Check your cable from battery to starter, and make sure the wire to the ignition switch is connected to the starter. Then, you can jump the clutch switch to test it. After that, starter might be suspect?
I know i should start with the basics like the starter, but it never gave me any warning it was getting bad.

Plus I was to lazy right now to jack the car up to get a wire direct on the solenoid to put power right to it.
I'll be doing that tomorrow, weather permitted.
Tonight after work I tried bypassing the clutch safety switch, still nothing, tried a new ignition switch and nothing.
I then since i was there spliced into the ignition switch wire ( white/pink stripe & Gray/yellow stripe ) to put a starter button. hit the button and nothing.

Honestly I'm going to be mad if its the starter, because I'm just tired of working on cars in the driveway
Tomorrow, I'll try the starter, if it spins over, I'm going for the CCRM next. after that I'm lost....
 
1 - 3 of 3 Posts
Top